Wegland Alpin - Padure

Traverse lemn

Societatea noastră este producatoare de traverse din lemn de diferite specii, traverse care isi gasesc o larga intrebuintare si anume:

  • Traverse lemn pentru CALE FERATA ( metrou, tramvai, poduri rulante, cai ferate industriale,
  • Traverse lemn pentru amenajarea cailor de acces  ( alei, scari, trepte, etc)
  • Traverse lemn pentru amenajarea teraselor, spatiilor verzi.
Traverse lemn
Traverse lemn
Traverse lemn

Toate aceste tipuri de traverse din lemn sunt produse din: bustean de stejar, bustean de cer sau bustean de fag in functie de cerinta.

Din punct de vedere calitativ, al dimensiunilor de taiere si cel al rezistentei, traverse lemn pentru cale ferata sunt produse conform standardului international  EN 13145.

Traversele din lemn utilizate pentru amenajarea cailor de acces cat si cele utilizate pentru amenajarea teraselor sau a spatiilor verzi sunt produse intr-o gama variata de dimensiuni in functie de cerere/comanda.

Impregnarea traverselor din lemn pentru cale ferata se face cu un ulei de creosot folosit special pentru impregnare care respecta cerintele standardelor international: EN 13991, EN 1014, EN ISO 2719, EN 252.

Traverse lemn impregnate pentru cale ferata sunt produse, impregnate, placate, paletizate si depozitate conform cerintelor reflectate in standardul international EN 13145.

Societatea Wegland Alpin SRL detine: Autorizatie de furnizor feroviar, Agrement tehnic, Certificat de Omologare Tehnica Feroviara, certificare FSC si certificare ISO 9001, ISO 41001, OH SAS 18001.

 

Societate specializata in
taierea, rindeluirea si
impregnarea lemnului
Traverse lemn
Wegland Alpin SRL: +40 (726) 664 420 Tel/Fax: (+40) 0257 562 107; E-mail: contact@weglandalpin.ro

Certificat FSC® (FSC-C147546)