Wegland Alpin

árstratégiák

A WEGLAND ALPIN SRL az ár / minőség arány növelésére törekszik. Az ügyfelek különösképpen értékelik a termékek minőségét, ezért hajlandóak a jó minőségért megfelelő árat fizetni. Hét évvel ezelött, a piacon megjelenő WEGLAND ALPIN SRL a legalacsonyabb árakkal mutatkozott be. Az idő múlásával, valamint a cég piaci ismertségének növekedésével a termékek minőségét az ügyfelek egyre jobban igazolták, és az árak a minőséggel egyenesen arányosan növekedni kezdtek.

A WEGLAND ALPIN SRL az ügyfelek számára minőségi, magas teljesítőképességű termékeket ajánl kedvező ár-minőség arányban. A jó minőség nagymértékben a következő, legfontosabb erőforásoknak is tekinthető tényezőknek köszönhető:

  • a humán tényező
  • a felszerelés és a felhasznált technologia
  • a nyersanyag minősége

A humán tényezőt a legfontosabb erőforrásnak tekintjük: hiába minőségi a felszerelés, mert szakmai hozzáértés nélkül nem érhetjük el a kívánt teljesítőképességet.

Költségmegtakarítás

A termelési folyamatban egy komoly költségvizsgálat játszódik le, és megfigyeljük, hogy ezen költségek mennyiben befolyásolják az eladási árat. Különös figyelmet fordítunk a költségek csökentésére, mivel ezek nagy mértékben meghatározzák az előállítási árakat is. Különösképpen a költségek és a nyersanyag vételi árának csökkentése, a felhasználási teljesítőképesség növelése, a termelékenység növelése, valamint a szállítási költség csökkentése a legfőbb cél.

A költségek csökkentésének a végső célja egyrészt a nyereség, másrészt pedig a cég versenyképességének növelése egy olyan piacon amely mind magasabb és magasabb minőséget követel meg, a lehető legalacsonyabb áron.

Favágásban, tervezésben,
és impregnálásban
szakosodott cég
Wegland Alpin SRL: +40 (726) 664 420 Tel/Fax: (+40) 0257 562 107; E-mail: contact@weglandalpin.ro

FSC® Tanúsítvány (FSC-C147546)